Julegaver, gavepakker og gavekort fra Kronen

Hos Kronen laver vi flotte gavekurve og gavepakker til alle lejligheder. Om ganske få måneder begynder julehandlen for alvor, hvilket betyder, at vi alle skal på jagt efter julegaver. Til dette formål er Kronen produkter ideelle. Vi har løsninger på alle gavetyper, så hvad enten det er julegaver, fødselsdagsgaver eller værtindegaver, du er på jagt efter, finder du dem hos os. Du bestemmer selv gavens indhold, mens vi sørger for indpakning. Hvis du ønsker et forslag til indholdet, hjælper vi naturligvis også med dette.

Ideelle julegaver

Vi sælger især meget kaffe og the i juletiden, da julen er en tid, hvor man forkæler sig selv og dem man holder af med julegaver. Julegaver fra Kronen er gaver, der er lagt både hjerte og sjæl i. Både vores specialkaffe og special-the er ideelle julegaver til formålet, da det er luksusvarer, der tilfører et strejf af magi til hverdagen, og da det er gaver, man kan nyde lang tid efter juletiden. Vi tilbyder også firmagaver i forbindelse med receptioner, mærkedage eller jul. Hvis du er i tvivl om, hvilke af vores mange produkter, gaven skal indeholde, er der også mulighed for køb af gavekort hos os, hvor du selv vælger beløbets størrelse.

Kontakt os

Hvis du har brug for mere information, kan du kontakte os på telefon 98 12 04 10 eller skrive en e-mail til kronen-kaffe@mail.dk. Vi svarer glædeligt på alle dine spørgsmål. Du skal også være meget velkommen til at besøge vores butik i Aalborg. Vi sender til hele landet.

​Kaffe og theforretningen Kronen

CVR: 36165863

Algade 17
9000 Aalborg

​Telefon: 98 12 04 10

E-mail: kronen-kaffe@mail.dk