Ledige jobs

Butiksassistent (25-30 timer) søges til Kaffe og Theforretningen Kronen -​ energisk og serviceminded ud over det sædvanlige.

Som butiksassistent vil dine primære opgaver være at servicere vores kunder i butikken, opfyldning af varer og sikre at butikken er præsentabel. Du har et stort drive, motiveres af udfordringer og ansvar og har lyst til at gøre dit bedste hver dag.

Vi tilbyder en travl og lærerig hverdag, et rigtig godt arbejdsmiljø, frihed under ansvar og ordnede forhold. Du kan naturligvis indgå i forretningens åbningstider og har overskud til at arbejde meget omkring årets højtider, særligt omkring påske og jul.

Hos os er kunderne i centrum og vi vil altid tilstræbe at yde den bedste service og rådgivning med et stort smil. Vi har traditioner som strækker sig mange årtier tilbage og dem værner vi stadig om. Vi brænder for vores arbejde og det gør du også.

Du har/er gerne:

  • butikserfaring
  • lyst til at lære nyt hver dag
  • et meget positivt sind og let til smil overfor kunder og kollegaer
  • mødestabil, loyal og engageret
  • myreflittig, udadvendt og hjælpsom

Ansøgning sendes til kronen-kaffe@mail.dk senest 30/6-2018, gerne vedlagt CV og evt. billede.

Spørgsmål kan rettes til Flemming Vammen på 42304142 – gerne om aftenen/weekenden.

Tiltrædelse d. 1/8-2018 eller efter aftale.

Butiksmedhjælper

Du er altid velkommen til at aflevere en uopfordret ansøgning som butiksmedhjælper. Vi slår sjældent denne stilling op, da vi ofte får kvalificerede uopfordrede ansøgninger . Har du mulighed for det, er du velkommen til at aflevere den personligt i butikken.

Venligst lav en KORT ansøgning, som fortæller hvorfor du søger jobbet og ikke mindst, hvorfor vi skal vælge lige netop dig. Et kort CV – evt. med billede – styrker også dine muligheder.

Har du ikke mulighed for at komme ind og aflevere ansøgningen personligt, så kan du sende den på vores mail: kronen-kaffe@mail.dk

Vi ser helst, at vores butiksmedhjælpere ønsker at være i Kronen over en længere periode, mindst 1,5 år eller mere.