Profil

​"Kaffe- og theforretningen Kronen har i mere end 100 år forstået at levere en go' historie med sjæl og smag. I butikken breder sig flygtige dufte fra Orientens the-plantager, og de store kaffemøllers friskmalede bønner fra alverdens afkroge kildrer lifligt i ganen. Utallige specialiteter lokker fra dåser og krukker på de tætpakkede hylder."

"Her kan man forvente naturlig hjælpsomhed, gode råd og sirlig indpakning - uanset hvor mange kunder, der har stuvet sig sammen i forretningen."

"Og der bydes naturligvis altid på et udsøgt bolche, så smagen af butikken holder sig længe efter at man har forladt oasen - forført på alle sanser..."

Citat: en afhængig kunde

Vi har i over 100 år leveret go' kaffe til det nordjyske. I dag er det gennem butikken i Algade, hvor kvalitet og service altid har været en livsstil. Vi får den nyristede kaffe hjem i 9 kvaliteter, som vi efter Kronens gamle opskrifter blander til 5 butikskvaliteter.

Sortimentet består desuden af the - mere end 100 blandinger, som spænder fra de gammelkendte, gedigne, sorte theer til aromathe, samt frugt og urtethe. Desuden fører vi specialiteter i f.eks. chokolader, lakridser og marmelader samt alt tilbehøret omkring kaffe- og the-nydelsen.​​

I julen har vi pyntet butikken, så både store som små får sig en oplevelse ud over det sædvanlige. Meget af vores julepynt har mange årtier på bagen og vil helt sikkert vække minder om en svunden tid. Så kig ind og glæd dig til de mange indtryk - og tag hellere end gerne børnene med.

​Kaffe og theforretningen Kronen

CVR: 36165863

Algade 17
9000 Aalborg

​Telefon: 98 12 04 10

E-mail: kronen-kaffe@mail.dk